Irene van de Aart - Plattelandscabaret

Reacties


voorstelling ‘Lezen is leuk’: duimen omhoog lachende mensen

Hallo Hannah, Jelke en Irene, Ook wij zijn erg tevreden over de dag. De afsluiting paste ook uitstekend. Daar kreeg ik nog verschillende complimenten over. Ik kan me niet anders voorstellen dan dat hier opdrachten voor jullie uit voortkomen. Jammer dat er al zo veel mensen naar huis waren, ze weten niet wat ze gemist hebben!
Hartelijke groet en vast en zeker tot ziens, Lea

‘Irenefan’:

Charme was goed. Ik was er alleen van uitgegaan dat Irene er twee weken zou zitten net als wij dus met workshops dacht ik dat komt nog wel. Argh! Het is zo'n leukerd. Ze heeft geniaal en prachtig gezongen elke avond bij het kampvuur.

Musical op Maat voor ING:

Dames, zoals ik vanmiddag zei: we hebben een hit! De voorstelling was: GEWELDIG! Ik had niet anders verwacht, want ik voelde jullie geweldige energie al in onze gesprekken vooraf! Nu UNICEF overtuigen dat dit een schitterend instrument is om bij hun ander grote partners in te zetten. Dan komt het helemaal goed. Ik heb jullie helaas gemist op het eind en heb dus geen dankjewel en tot ziens kunnen zeggen. Bij deze!
Kathleen (ING-bank)

Musical op Maat in de bibliotheek Almere:

Dames! Met enige scepsis betrad ik afgelopen vrijdagavond jullie arena. Moest in het begin af en toe bewust mijn gesloten houding (armen over elkaar) losbreken. Tot mijn grote genoegen werd ik totaal meegesleept door jullie professionele spel en betrapte me erop geheel in het verhaal mee te gaan. Veel humor, jullie pareerden bijv. de hormonale directheid van de jonge almeerse honden op een geweldige wijze! Nogmaals chapeau en groet aan jullie alledrie!
Gerard, dirigent

Cabaretvoorstelling:

Hoi Irene, Wat hebben we genoten van je optreden bij ons in de huiskamer. Het was hilarisch en spetterend! Je bent wat je speelt en je speelt wat je bent. Alle gasten vonden het geweldig leuk en hebben zich zogezegd "doodgelachen". Mocht je een nieuwe voorstelling hebben, laat dit dan vooral even weten, want we zien je graag terug! Bedankt dat je er was.
Hartelijke groet, Nancy, Medemblik


Disclaimer